Online werkplek

Micros Internetdiensten introduceert met Micros365 de tweede generatie clouddiensten. Eén overzichtelijk, persoonlijk portaal voor het veilig en direct kunnen gebruiken van al uw toepassingen. De meest moderne werkplek in de vorm van een private cloud!

Meer informatie

Micros365

Micros365 biedt u dé complete online werkplek met de kracht van Office 365. Micros365 is een browser-based werkplek en dus volledig mobiel. Er zijn geen installaties nodig, u heeft op ieder device met een internetbrowser toegang tot uw werkplek via een veilige https verbinding.

Meer informatie

Micros365 voor Accountancy

Accountants en financiële dienstverleners besparen nu nog meer tijd door Micros365 voor Accountancy, de beste online werkplek voor accountants, administratiekantoren en alle medewerkers.
Al uw werkprocessen en software applicaties centraal online bereikbaar via een overzichtelijk en beveiligd werkblad. U voldoet direct aan alle veiligheidseisen en geeft u medewerkers eenvoudig toegang tot al uw bedrijfsprocessen via single sign-on zonder daarbij de regie te hoeven verliezen.

Meer informatie