VoIP Telefonie

De afgelopen jaren is de manier van werken veranderd. Waar het vroeger normaal was dat iedereen via een vast toestel op kantoor bereikbaar was en daarnaast uitzonderlijk via een mobiel nummer, werken we nu thuis, zijn onderweg of we loggen nog even in vanaf onze vakantiebestemming. Met Voice-over IP (VoIP) / Hosted IP telefonie (ook wel HIP telefonie genoemd) bent u overal bereikbaar onder één vast nummer.

Neem contact op

Uw telefooncentrale beweegt mee met de dynamiek van uw bedrijf

Waarom zou u nog investeren in een telefooncentrale en toestellen bij u op kantoor, terwijl u dit ook kunt uitbesteden? Bij Micros Internetdiensten staan wij voor u klaar om samen te kijken wat de juiste inzet van HIP telefonie voor uw bedrijf kan betekenen.

Mobiel werken via één persoonlijk nummer

U hoeft nooit meer een zakelijk telefoongesprek te missen. U kunt nu echt op een simpele manier overal bereikbaar zijn. Met de Hipper applicatie wordt uw mobiel uw persoonlijke afstandsbediening. U belt en wordt gebeld alsof u op kantoor bent. En bent u even niet in staat om uw telefoon aan te nemen? Uw voice-mail berichten ontvangt u in uw mailbox en kunt u overal afluisteren.

Flexwerken met vaste toestellen

Staat flexwerken bij uw bedrijf voorop? Werkt u op diverse plekken op het kantoor? Dan is Flex-seating wat voor u. Uw medewerkers kunnen gaan werken waar zij willen binnen de kantooromgeving. Met hen persoonlijke code loggen zij in op de telefoon die op de flex-werkplek staat. Op deze manier is uw medewerker op hetzelfde nummer bereikbaar en heeft hij zijn persoonlijke instellingen bij de hand op elke locatie op kantoor.

Telefoneren via de PC of laptop

Uw medewerkers kunnen een fysiek toestel gebruiken, maar zij kunnen ook een softphone gebruiken die op een PC en/of laptop te installeren is. Hiermee faseert u de fysieke telefoontoestellen binnen uw bedrijf uit. De softphone werkt ideaal met een draadloze headset. Werkt u liever met een telefoonhoorn, dan behoort een USB-telefoonhoorn ook tot de mogelijkheden.

De oplossingen en opties zijn er in vele maten, daarom begint een transitie qua HIP telefonie altijd met een kennismaking en adviesgesprek.

Al meer dan 35 jaar uw partner in ICT