Aansturing van uw print- en scan apparatuur vanuit de cloud

Bij het werken in de cloud vraagt u zich misschien wel eens af hoe u op afstand de apparatuur op kantoor veilig kunt aansturen?

Neem contact op

Het komt namelijk wel voor dat u onderweg of vanuit huis iets wilt uitprinten of direct vanaf de scanner veilig wilt kunnen opslaan.
Om een goede connectie te kunnen leggen tussen uw werkplek en de cloudomgeving maakt Micros gebruik van een Virtual Private Network (VPN) verbinding.

Veilig bestanden opslaan en printen via VPN
Voor veilige en rechtstreekse aansturing van uw apparatuur vanuit uw online werkplek kan Micros een VPN aanleggen in de volgende gevallen:

  • Voor het rechtstreeks aansturen van printers
  • Voor direct opslaan naar een driveletter op de cloud server
  • Wanneer u een scanner vanaf kantoor of thuis direct naar mappen op de server wil laten opslaan

Een VPN is een beveiligde directe netwerk verbinding tussen uw locatie en het Micros datacenter, de apparatuur op uw locatie kan daarmee onderdeel worden van uw server omgeving in het datacenter.

VPN naar datacenter kan op twee manieren worden opgezet.

  • Micros plaatst en beheerde VPN/Firewall apparatuur op uw locatie. De kosten hiervan bedragen €42,00 per locatie per maand en zijn inclusief Zyxel Firewall/VPN max 100Mb, installatie, vervanging bij defect, beheer en updates.
    OF
  • Als alternatief een VPN naar datacenter op basis van eigen apparatuur voor €25,00 per maand exclusief eenmalige installatie. Micros zorgt daarbij alleen voor beheer van de apparatuur in het datacenter.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht