Afsluiten Verwerkersovereenkomst

De uitvoering van de ‘Wet Bescherming Persoonsgegevens’ is een veelbesproken onderwerp.
Ook voor Micros Internetdiensten is deze wet een nieuwe mogelijkheid geweest om de beveiliging en gebruik van persoonsgegevens nog eens goed tegen het licht te houden en daarnaast u op eenvoudige wijze een soms noodzakelijke ‘Verwerkersovereenkomst’ aan te bieden.

Neem contact op

Naast de goede beveiliging bij Micros en onze datacenters zijn in de afgelopen periode nog een aantal veiligheidseisen aangescherpt. Voor 25 mei zullen er nog een aantal extra maatregelen volgen die in het kader van de wet, maar vooral de beveiliging van uw gegevens, noodzakelijk zijn. We houden u hiervan op de hoogte.

Verwerkersovereenkomst
Omdat Micros Internetdiensten ook privacy gevoelige data voor u verwerkt kan het voor u noodzakelijk zijn om met ons een zogenaamde ‘Verwerkersovereenkomst’ af te sluiten. Met alle maatregelen weet u dat de verwerking volledig veilig gebeurd, maar om het binnen de kaders van de wet helemaal goed te kunnen organiseren hebben wij voor u een verwerkersovereenkomst voorbereid.

Indien u onze nieuwsbrief met bijgevoegde verwerkersovereenkomst niet ontvangen heeft dan kunt u deze via support@microsinternetdiensten.nl alsnog opvragen. U ontvangt dan een voorbereide versie welke eenvoudig digitaal ondertekend en geretourneerd kan worden.

Samen zorgen wij dan voor een veilige werkomgeving en voldoen we aan alle eisen rondom de nieuwe wet!

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht