Bent u veilig voor hackers?

Rond kerst was Nederland in de ban van de gehackte universiteit van Maastricht. Een horror scenario voor iedere ondernemer.

Neem contact op

Aanvallen van hackers zijn nooit te voorspellen, maar we kunnen het ze wel zo moeilijk mogelijk maken en iedere verdachte beweging direct omzetten in groot alarm. Micros werkt daarom de komende periode aan nog betere beveiliging van uw systemen, bijvoorbeeld door naast een goede Firewall welke verdacht verkeer van buitenaf tegenhoudt, nu ook verdachte bewegingen van binnenuit de organisatie naar buiten te beperken. Dit voorkomt dat via Ransomware contact gezocht kan worden met verdachte systemen buiten uw organisatie.
Mocht u hierdoor ondervinden doordat ook minder verdachte systemen onbereikbaar worden, dan kunt u dit uiteraard direct aan ons laten weten. We zetten dan de juiste veilige poorten weer voor u open.

Hoe is uw systeem binnen het Micros datacenter nu al beveiligd?
Wij zorgen uiteraard voor een dagelijkse back-up naar een tweede locatie van alle servers in ons datacenter.
Daarnaast worden alle servers in het datacenter regelmatige van updates voorzien. Inloggen kan alleen via Multi-factor Authenticatie (MFA). Alle systemen zijn voorzien van antivirus en worden centraal bijgehouden. Alle data staat achter een firewall en we meten daarnaast ook het internetverkeer op bedreigingen met een Secureme2 probe.
Ons hele beveiligingsproces wordt jaarlijks door een externe partij gecontroleerd voor het ISO27001 certificaat.

Wat kan dan er dan nog eventueel misgaan?
Waar wij niet over gaan en wat een mogelijke bedreiging kan zijn, is uw eigen locatie.
Hoe zit het daar met firewalls, antivirus, back-up voor data lokaal en inloggen vanuit minder beschermde apparatuur?

Wilt u vrijblijvend eens de proef op de som nemen, maar ook de AVG/GDPR eens doornemen, dan komen we graag bij u langs voor een analyse.

Al meer dan 35 jaar uw partner in ICT