Datacenters doorstaan de tests

Goed nieuws! Onze datacenters kunnen de extra vraag makkelijk aan, meer thuiswerken blijkt een heel goed alternatief!

Neem contact op

Inmiddels hebben we de eerste schrik van de Corona crisis achter de rug. Waar onze specialisten in het begin nog wat organisaties op gang moesten helpen met vergaderingen via Microsoft Teams, vanuit huis bereikbaar blijven en aansturen van alle processen, volgt nu de gewenning. Ook voor ons, want wij zijn dan wel specialist ‘Clouddiensten’ en richten allerlei bedrijven modern in met online werkplekken, externe hosting van data en flexibele telefonie, ook voor ons was het een test of de systemen een plotselinge piek van thuiswerkende klanten aan zouden kunnen. Uiteraard zijn er altijd kleine uitdagingen, maar het voordeel van online werken is dat onze engineers midden in de nacht herstelwerkzaamheden uit kunnen voeren, zonder dat u er hinder van ondervindt, en daarna snel weer in hun eigen bed kunnen stappen.

Tot nu toe zijn we erg tevreden en blij dat u zonder grote barrières thuis veilig door kunt werken. Als het u bevalt om minder te reizen en meer dagen buiten kantoor te werken, dan hebben we nog ruime capaciteit over.

Huidige belasting servers in Corona tijd:

Wilt u nog op korte termijn de mogelijkheden verder uitbreiden, meer organisaties of medewerkers laten profiteren van het werken in de Cloud? Dan hebben we nog voldoende ruimte om uw data veilig te kunnen beheren en met snelheid toegankelijk te houden.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht