Micros toonaangevend met nieuwe infrastructuur

Micros Internetdiensten gaat de komende periode fors investeren in de nieuwste high tech infrastructuur.
Als eerste bedrijf in de Benelux heeft het daarvoor een contract afgesloten met Netapp. Gezamenlijk bouwen wij aan een infrastructuur in onze datacenters welke toonaangevend zullen zijn voor de toekomst binnen de ICT wereld.

Neem contact op

Als gebruiker merkt u er eigenlijk weinig van, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de nieuwste technologieën.
Uw software applicatie, online werkplek, VoIP telefonie centrale of website wordt gehost in goed beveiligde datacenters. Omdat er steeds meer gevraagd wordt van de capaciteit, staat ook in deze, goed verborgen en beveiligde, ruimtes de ontwikkeling niet stil. Micros Internetdiensten gaat als eerste in de Benelux gebruik maken van Netapp HCI, Hyper Cloud Infrastructure, welke de volgende generatie cloudoplossing nog beter zal gaan ondersteunen. Netapp HCI staat vooral voor extra flexibele schaalbaarheid van opslag, verder gaande automatisering van uw data en een nog betere connectie met welke type cloud dan ook.

Baanbrekende ontwikkeling
De overgang naar het nieuwe Netapp HCI systeem mag baanbrekend genoemd worden. Waar er decennia lang gebouwd werd op pc’s en servers met ronddraaiende schijven wordt dit principe nu compleet verlaten en vervangen door (flash) systemen die veel sneller worden, flexibeler inzetbaar, minder kwetsbaar en ook nog duurzamer. Zonder zoemende schijven, veel warmte ontwikkeling en veel benodigde energie is dit systeem klaar voor de toekomst en zetten Micros en Netapp een standaard voor vele andere ICT bedrijven.

Micros verwacht veel van de hernieuwde samenwerking met Netapp en de extra mogelijkheden van Netapp HCI. In de komende tijd zullen wij verder bouwen aan uw (private) cloud. U zult weinig tot niets merken van alle werkzaamheden, behalve dat u wellicht zult ondervinden dat de mogelijkheden nog veel eindelozer en sneller worden.

Zie ook de nieuwsberichten en website van Netapp en het Amerikaanse introductie filmpje van Netapp HCI.

Al meer dan 35 jaar uw partner in ICT