Informant365 informatiemiddag

Dinsdagmiddag 5 november tussen 14:15-17:30 organiseren we samen met software leverancier Informant een informatiemiddag over het nieuwe Cloud platform ‘Informant365’

Neem contact op

Gezamenlijk praten we u dan graag in een sfeervolle omgeving bij over de mogelijkheden van deze onlineapplicatie, de beveiligingsvoordelen voor uw gevoelige data en het toekomstige (online) werken.

Informant365
Informant365 is dezelfde verhuur-, VVE- en vastgoedbeheer software als de lokaal geïnstalleerde vastgoedoplossing van Informant, maar dan overal toegankelijk via een webbrowser, ongeacht het (mobiele) apparaat, ongeacht waar u zich bevindt. Het programma werkt precies zoals de eerdere versie, maar dan met het grote voordeel dat het vanaf iedere werkplek met internet veilig toegankelijk is. Informant365 is inmiddels met succes geïmplementeerd bij de eerste gebruikers. 5 november laten we zien hoe eenvoudig dit in iedere organisatie in gebruik genomen kan worden en welke voordelen er nog meer kleven aan het werken in de Cloud.

Op historische grond praten over de toekomst
Rond 14:15 uur ontvangen wij de gasten bij het Micros gebouw aan de Wiltonhaven te Schiedam.
Vervolgens brengen we iedereen via het water naar de directie vertrekken van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Deze historische Rotterdamse locatie aan het water creëert een mooie informele sfeer om gezamenlijk naar de meest moderne mogelijkheden te kijken.
Na een heerlijk drankje gaan we rond 17:30 uur weer ‘veilig’ terug naar de overkant van de Waterweg.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Meldt u dan aan via het online formulier
Voorafgaand sturen we u dan een bevestiging met de laatste informatie.

Al meer dan 35 jaar uw partner in ICT