Micros hoofdsponsor vv Zwaluwen

Micros Internetdiensten neemt het hoofdsponsorschap van hoofdklasse voetbalclub vv Zwaluwen over.

Neem contact op

Zo halverwege het voetbalseizoen kwam de vraag bij Micros binnen of wij de shirtsponsoring over wilden nemen van restaurant Westkaai. Eigenaar Leo Verhart polste de directie of deze sponsoring binnen de strategie zou kunnen passen. Micros Internetdiensten is met vooruitstrevende ICT clouddiensten landelijk actief maar heeft ook een groot aantal klanten in de regio Rotterdam. Daarnaast hebben we veel medewerkers met een passie voor voetbal. Het was dan ook logisch dat juist Micros de vrij gekomen plaats zou gaan invullen.

De hoofdmacht van vv Zwaluwen komt uit in de zaterdag Hoofdklasse A en speelt regionaal tegen clubs als SC Feijenoord, Capelle en Spijkenisse, maar reist ook regelmatig naar clubs als FC Den Bosch en RKAV Volendam. Een spreiding die goed overeenkomt met de vestigingsplaatsen van de Micros relaties.
Vindt u het leuk om eens op het knusse complex aan de Zwaluwenlaan te Vlaardingen te komen kijken naar een wedstrijd tegen een aansprekende tegenstander? Regelmatig treft u er supporters vanuit Micros, maar vooraf kunnen we uiteraard ook even een afspraak maken, dan ontvangen we u in de businessclub en kijken we samen naar de verrichtingen op het veld.

Micros is trots op het logo op de nieuwe shirts en wenst de club succes in de 2e seizoenshelft in 2019.

Voorzitter Hugo van Tienhoven overhandigt het nieuwe shirt aan Leo Verhart

Al meer dan 35 jaar uw partner in ICT