Micros wordt weer Micros

Wat in de volksmond al heel gewoon was is nu ook organisatorisch weer helemaal geregeld. We zijn weer bereikbaar via www.micros.nl

Neem contact op

Voor onszelf en de meeste klanten was Micros altijd al de bekende verzamelnaam voor al die behulpzame collega’s die met passie klaar staan voor hard- en software advies. Uw ondersteuning bij allerlei ICT-vraagstukken. Op de achtergrond was het bedrijf alleen officieel opgedeeld in twee afdelingen, Micros Software (Micros.nl) voor alle, in eigen beheer ontwikkelde, software applicaties en Micros Internetdiensten voor alle cloudoplossingen, hosting- en hardware ondersteuning.

Nu we zelf geen software meer ontwikkelen, alleen softwarepartners ondersteunen bij het hosten van applicaties, zijn alle diensten weer samengevoegd onder één naam, Micros. De ICT specialisten van Micros Internetdiensten zijn daarom ook weer bereikbaar via het domeinnaam Micros.nl. De lijntjes met de software partners zijn kort en we streven er nog steeds naar om op een breed vlak ondersteuning te bieden. De Micros medewerkers stoppen niet bij een enkelzijdig product of dienst, ze zoeken gezamenlijk met u verder naar oplossingen, of u deze nu in de software of internetdiensten zoekt.

40 jaar moderne ICT oplossingen met persoonlijke aandacht