Op afstand samenwerken via Teams

Het samenwerken op afstand, met collega’s of klanten, via Microsoft Teams is kinderspel en gedurende de Corona crisis nog gratis ook!

Neem contact op

In deze periode van (verplicht) thuis werken is het veel effectiever om elkaar via een programma als Microsoft Teams te kunnen zien en zaken efficiënter uit te kunnen wisselen. Naast het delen van informatie via de mail, document platforms en de telefoon, voegt Teams veel toe. Zeker bij vergaderingen, intensief samenwerken in een project, overleg met klanten of zelfs demonstraties van producten is Microsoft Teams een mooi programma wat eenvoudig voor u te installeren is. Microsoft biedt gedurende deze Covid-19 crisis Teams gratis aan gedurende 6 maanden.

Via onderstaande filmpje laten deze basisschool leerlingen zien dat het kinderspel is om Teams toe te voegen aan uw (online) bureaublad.
Toch kunnen we ons voorstellen dat u zich liever met andere zaken bezig houdt en het installeren aan ons over laat. Bel of mail sowieso met Micros via 010-245 03 33 of  support@microsinternetdiensten.nl dan kunnen wij de gratis versie voor u activeren.
Als u een indruk wilt krijgen hoe volwassenen Teams gebruiken, dan bekijkt u de Microsoft Teams pagina.

Ook als u nog geen andere Microsoft 365 licenties gebruikt, kunnen wij voor u een Teams licentie aanmaken en u snel aan de slag helpen.

Al meer dan 35 jaar uw partner in ICT